Chtěla bych...tak moc
Každý kousek Tvého těla
políbit bych chtěla.
Moci o tom aspoň snít,
jak moc a víc já chci Tě mít.
Tak moc, jak jen člověk dokáže milovat
-s takovou láskou chci jen Tebe zulíbat.
Tak moc, jak jen člověk dokáže chtít
-s takovou touhou chci Tvé tělo blízko svého mít.
Tak moc a ještě víc bych chtěla Tebe,
víc, jak všechny hvězdy půlnočního nebe.
Přečteno 713x
Tipy 5
Poslední tipující: Squat_the_world, In My Happy Darkness, sondulacek, WhiteSkull
Komentáře (1)
Komentujících (1)