Ach,chyť se mě za ruku a nechej se milostně poboskávat:)Má krásná spanilá DÁMO,vílo poezie!
21.04.2010 13:35:00 | Kajaro
Zivot nam skyta to spatne i to dobre, v nem se take stridaji nase pocity, ktere jsi moc hezky vykreslila ve sve basni, v srdicku necht Ti zustane vira, hodne stesti!
11.09.2009 13:24:00 | carodejka
ale to víš, že budeš šťastná :-). Zapomeň na vše špatné, žij jen tím dobrým. Ty to zvládneš, to by sis nevybrala takové jméno...ST !
04.09.2009 22:48:00 | Házté
svet je vrtkavy snad nemusim rucit vlastnym stastim...ale basnicka pekna :)
09.03.2009 19:56:00 | Terulienka
možná kdybych to rozebíral jako kritik, tak bych moc okouzlenej nebyl, ale když v tom nehledám nic extra okázalýho, tak se mi to krásně čte a líbí se mi to;)
12.02.2009 11:46:00 | tooc