Dobrý komenty. Jo, připomnělo mi to naše debaty, takhle něžně se o děvčatech bavíme večer co večer :-D Hezky poskládaný ty verše. Není to prostě jenom slova co se rýmujou, ale dává to smysl a dobře to zní.
16.05.2009 23:59:00 | Walome
TOhle jsem potřebovala číst dneska.Je to krásnéé moc moc.Uplne me naplnila vlna uspokojeni dekuji.fakt dekuju
14.12.2008 20:47:00 | mexx
Nemám slov...Nevim, jesi máš v někom inspiraci nebo jesi to takhle z tebe "padá" normálně, ale obdivuju...Krásně napsaný;)
29.11.2008 22:58:00 | Dreamy girl
Proc jenom pise tak malo lidi????nebo aspon tak malo co znam....z obycejnych smrtelniku dokazou vypadnout bozske rymy....nedokonale,dokonalost je pomijiva....ale u srdce hreji...a hreji..:-)
03.11.2008 19:06:00 | Sam&ntha CH.Camberly Way