Tři tečky
Anotace: je to smůla ,co?ale nejde všechno jen vracet...nevíš-nemáš..
-Jako dva horolezci,
zdolávali jsme život.-
-Ale tebe napadlo,
že se ti líp poleze
beze mě.-
A tak si mě odříz..
/Škoda ,že sis nevšiml
toho padáku na mých zádech./
-Teď neplakej,
nejde vzít zpátky..-
-Když stojím na druhé straně propasti.-
Přečteno 420x
Tipy 6
Poslední tipující: Marupiara, Fiserka, Rolnička, Hasa, Holis
Komentáře (2)
Komentujících (2)