Hvězda
Anotace: O dívce vysněné na hvězdném nebi.
Venku se už setmělo
a mně se spáti nechtělo.
Pozoruji nebe,
na něm vidím tebe,
tebe, tu hvězdu jasnou,
tu dívku krásnou hnědovlasou,
nechť lidi ať žasnou,
s pěkným hlasem,
úžasným smíchem, co tvář ji zdobí.
To je dívka jménem Stázka,
to je má velká láska.
Komentáře (1)
Komentujících (1)