Anotace: S kytarou
Hajzlík, co nedovolí vychladnout..pěkné :-) Stejně si myslím, že se na něho nedokážeš věčně zlobit a máš ho docela dost ráda..
A Vánoce tu zase jsou co nevidět, jupí! :-) Pak Silvestr, Tři Králové, Hromnice, Masopůst, Půst, Velikonoce, Letnice, Boží Tělo, pár státních svátků, Všichni Svatí, Dušičky a jsme zase tam, kde jsme skončili...
01.11.2008 20:01:00 | Chancer