asi tohle bych chtěla říct.. a strašnej problém - neumím to... :(
03.11.2008 14:02:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
Koukám, že se s prázdnými myšlenkami nemažeš. Nehodila by se ti kafilérka?
03.11.2008 13:21:00 | Aťan
prázdnota duní .. ?
.. kdo to řek´ ...
v půlnoční předělu
býval jsem u ní
v mozkovně výběhu
stěkal pes ...
*- ... jo, jo ... je třeba střídavě plnit levou a pravou komoru,
... a krmit tu bestii realitou... at´ dá pokoj ...
protože představy a myšlenky, ... hlad nezaženou ...
/ čau strejdo ... vůbec na Vás nemám čas - makám jak barevný ... , a co je s JikaSem ? ...
asi na tom bude obdobně ... :-(( ... /
03.11.2008 11:17:00 | HarryHH