Že není dokonalá?
Anotace: Ano, dokonalosti lze dosáhnout. Hledejte ve Zdíkově
Říkala, že není dokonalá,
že to není pravda-ani malá.
Ale proč ani teď nemá žádné chyby?
Jaktože se mi stále více líbí?
Říkat že k dokonalosti má nejblíž?
Ano, tak jsem to říkal.
Ne, ona je dokonalá.
Vždyť pocit dokonalosti-v její přítomnosti-všude vznikal..
Co se na ní změnilo?
(z toho co z ní přežilo)
Je krásnější, i moudřejší..
Už nebude milovat ty hloupější.
Proto se mnou nechce nadále být.
Vždyť k dokonalosti jen dokonalost.
Skončilo to, já už mohu jen snít..
A někdo dokonalý má teď pro ni slabost
místo mne..
Přečteno 350x
Tipy 2
Poslední tipující: Niccolo
Komentáře (1)
Komentujících (1)