Anotace: obnovené doteky
Jsou Návraty a návraty. Pro některé by člověk i duši dal některých se obává. Hezky se mi tvá báseň četla.
01.12.2008 07:32:00 | J.Švihovský
Pěkná básenka, pro mne hodně myšlenková... Jen hezké, ale chladné hvězdy mne rozesmutněly... možno je to mnou, není mi mocka dobře.
11.11.2008 06:31:00 | NikitaNikaT.