dveře od pokoje
pocit mám,
něco se bortí...
pocit mám,
že tě zase ztrácím...
slza má po tváři stéká
mrknutím oka
zaplašit se nedá
přichází noc
a já se bojím
přichází noc
a mé strachy ožívají...
řekneš:
"Neplač, holčičko moje."
a zavřeš dveře od pokoje.
Přečteno 348x
Tipy 10
Poslední tipující: Tymi14, myší královna, Quigleika, Dreamer, SantanderEntré, Lissa
Komentáře (3)
Komentujících (3)