Tedy, moc moc mi asociuje a za to ti děkuju, protože takové čtení mě baví. Tuhle určitě nečtu naposledy.
14.11.2008 11:53:00 | Dota Slunská
hmm... první sloka to pěkně nastartovala, škoda že jsi neudržel tempo sprintu... ale i ten poklus byl hodně slušný!
11.11.2008 21:41:00 | Bůchví...