Anotace: ...v autobuse člověk nechtěně zaslechne mnoho lidských příběhů...tohle je jeden z nich...
Zdá se, že jsi v poslední době nějak na měkko! Tak Ti posílám alespoň pár smajlíků, ať Ti není tak smutno!;o)
;o) ;o) ;o) ;o) ;-Q ;-))) ;oD :-))))))))))))))))))))))))
;o) ;o) ;o) ;o) ;o) ;o) ;o) ;o) ;o) ;o) ;o) ;o) ;o) ;o)
16.11.2008 18:47:00 | Kozoroh 1
autobus je plný překvapení..
něco se v něm začne..
něco skončí..
a něco změní..
(a ticho...to tam vážně nikdy neí .o)
16.11.2008 10:25:00 | Bean
Malý smutný příběh... ale co bylo příčinout? Co se vlastně stalo? ST! za obsah, cosi se mi vybavilo, pdobný příběh.
13.11.2008 16:45:00 | NikitaNikaT.