Budu tvým...
Anotace: Budu tvou růží z papíru
Budu tvým...
Budu tvou růží z papíru,
jen pro tebe,
budu tvým hloučkem upírů,
jen pro tebe,
budu tvým králem vesmíru,
jen pro tebe,
budu tvým cukrem k slazení,
jen pro tebe,
tak buď prosím mou paní k mazlení,
ať zem nezebe.
Přečteno 425x
Tipy 11
Poslední tipující: bajli33, Holis, Bíša, Jin, Paulín, strašidýlko-střapatý, páááááááá, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)