Zradil...
Anotace: Zkušenost... on tě vždycky zradí
Odešel...
Nebylas špatná
jen po náruči jiné toužil víc
Měl Tě rád? Kdo ví...
Třeba byl to jen chtíč
a hovno láska na první pohled
jak ti kdysi tvrdil...
Tvůj úsměv byl fajn
však v očích jiné se utopil...
Přečteno 410x
Tipy 4
Poslední tipující: somewhere, Dedillope, v.hercik
Komentáře (1)
Komentujících (1)