Růženec dnů si přebírám,
čas míjí, stařec vrásčitý,
Tebe však stále v mysli mám
mladou, a doufám, že i Ty!
Vzpomínky stěží vezmou nám,
a Láska smutky překoná,
když stáří nahlédnout chce k nám,
hned prchne, dvéře zavírá!
19.12.2008 21:48:00 | Kozoroh 1