Chybíš mi
Anotace: ... pro Tebe ... vím, že jsi pryč, vím, že se nevrátíš a ani nechci - nemůžu chtít...
Myslím na staré časy
- chybí mi to
Myslím na jeho oči
- miluji tu hlubokou modrou
Myslím na naši budoucnost
- vím, že je pryč
Sním o něm
- chtěla bych jen jeden den, jednu noc
Jsem šťastná a smutná
Jsem tu a nejsem
Jsem tam a nejsem tam
Jsem a nejsem
Miluji a nenávidím
Přečteno 449x
Tipy 2
Poslední tipující: fuu
Komentáře (1)
Komentujících (1)