To by nešlo... to by opravdu nešlo.
To by rovnou JELO:D:D:D
Skvělé, krásné, nádherné.
26.11.2008 20:17:00 | myší královna
na pravopis se moc dívat nebudu - vždyť každý děláme chyby ;)
tip Ti dávám za myšlenku, za pocity.. a myslím, že se nebudu mýlit, když řeknu, že jsi to určitě nepsal s lhostejným výrazem ve tváři..
njn, začátky nejsou vždycky snadné, ale všichni, kdo jsou tady na literu i slavní básníci a spisovatelé někdy začínali..
přeju do budoucna hodně inspirace a budu se těšit zas na něco dalšího, co bych si od Tebe mohla přečíst ;)
26.11.2008 18:58:00 | Emily Winnacott
myšlenka není zlá,ale trošku si to po sobě přečti a oprav si chybky...jinak se neboj
každý z jsme začínali..
myslím,že jsi to ze sebe chrlil a na pravopis jsi zapomněl..sdělení myšlenky pro tebe bylo důležitější:-)
teď dolaď pravopis..a piš dál
budeš se určitě lepšit a zrát...
držím pěsti
25.11.2008 18:15:00 | Mbonita
snaž se o trochu lepší pravopis, aby se to dalo aspoň číst...pak by to snad mohlo za něco stát.
25.11.2008 18:01:00 | Kristine Clary-Aldringen