Anotace: Když ji miluješ, není co řešit:)
Sbírka: Více než malé množství dekadence
V pozadí mi začly dobrovolně kejhat husy XD - to je k dokreslení atmosféry absurdní prvek, ale budiž...
16.04.2009 16:19:00 | kikis
co připsat... jen tiše kývnu hlavou a nadšení nechám uvnitř, ať mi zkvalitňuje krevní oběh, ***
22.02.2009 21:48:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Až mráz po mně přeběhl..není co dodat..skvělé..
skládáš slova v podvědomí?
30.01.2009 20:05:00 | saralara
...anotací je řečeno vše...
Tobě dám vždycky ST, nikdy se tu nenudím...a jak jsem poznala, ani nikdy nudit nebudu... :-)
25.11.2008 20:45:00 | Lota
Smekám před tvým černě zářivým monumentem exhumované lásky, tou upírkou rozumu.. každý verš je pochoutkou pro nokturnální duši, provokací pro neklidnou hladinu mysli... Ty jsi ten kovář, který vykoval kříž mezi nebem a peklem téhle citové zkušenosti. A je to neobdivuhodnější kříž, jaký jsem za dlouhou dobu našel v tmavomodré říši slov.
25.11.2008 19:39:00 | bába čurchlastka a inkontinenční ucháč