Stav osobnosti
Anotace: Pocity, které každý jistě zná...
Jsem pln citu a hněvu
Postrádám něčí něhu
Hrozně chci být milován
Život klidně v sázku dám
Slova mi již nestačí
Srdce bije mi bez tlukotu
Asi mi brzy odkráčí
A já ztratím vše i ochotu
Komentáře (1)
Komentujících (1)