Cestou na autobus
očima se nesetkali
běžíce vedle sebe
na autobus
cítil její parfém
hádal by čtyřicet
vidět její tvář
nebýt o půlkrůček za ní
již rozdanou přesto celou
ve štíhlém kabátku
již dlouho stále úžeji se cítící
čím více tryská touha
věděli o sobě
on bál se o sebe jako vždycky
pln nevyhlazené něhy
která přetékala
do jeho světa
hloupých chlapských her.
být nadotek
.
dotknout se
..
dotýkat se
...
nastoupit
(každý)
do svého spoje.
Přečteno 276x
Tipy 17
Poslední tipující: Rolnička, Anita Buchtová, Bíša, UCET KE ZRUSENI, Lonely.girl, Myrja, Holis, jita.1965, Triffid Kolbe, Psavec, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)