Anotace: O tom co může být
yop,s myšlenkou:promyšlené... =P tip,za absurditu?za originalitu,za genialitu...dobré.. =)
29.01.2009 21:33:00 | Barpob
tenhleten utopismus..ten mne baví..
prožít se dá zcela jistě..(a možná i více)
duše si lítá..těla jsou jak z lávy
a zažehne se lásky..plamen..svíce...
mi vypadl.. kousek..tak sem ti ho tam zas dal .o))
02.12.2008 20:04:00 | Bean
tenhleten utopismus..ten mne baví..
prožít se dá zcela jistě..
duše si lítá..těla jsou jak z lávy
a zažehne se lásky..plamen..svíce .o)
02.12.2008 19:48:00 | Bean