Hledím

Hledím

Anotace: pište komentíky :)

Na noční nebe hledím,
s rukou prázdnou vzpomínám,
jak naproti tobě stojím,
a doteky tvé vnímám.

Z očí do očí si hledíme,
ústa jsou blíž a blíž,
až je v polibek spojíme.

Jemný noční vánek příjemně vál,
na nebi se otevřeli vrata,
a hvězdám začal bál.

Ty jsi ten,
co roztančí roztančí motýli v břiše.
Miluji te! Šeptají má ústa tiše
...
Autor susuvlacek, 29.11.2008
Přečteno 479x
Tipy 4
Poslední tipující: jedam, BARBYE, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Je to opravdu pěkné ... Zajímavé .... Libí se mi to ... ;) Pokračuj tak dál ;)

29.11.2008 21:31:00 | Aliska-Natálka

líbí

Pohledy něžné na nebe...

29.11.2008 19:33:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel