Anotace: ... .
Umíš tak krásně vyjádřit své štěstí, že z něj část přejde na člověka, jen když to čte. Máš užásný talent tak ho využij jak to jen pujde.
28.09.2005 23:25:00 | Stranger
Moc pěkné, jak rád tě čtu má drahá sestro z pouště, krásná, byl jsem pohlazen. Říkám to zcela upřímně a snažím se zůstat objektivní - tohle každý neumí..!100 b.
22.09.2005 20:01:00 | WhiteShadow
Maluji tvoje ruce
štíhlé prsty poloviční levý malíček
dlaně
A tak si říkám
máš v nich spoustu něhy
DĚkuji za ty jeho dlaně, protože hladí někoho, kdo je velkým umělcem:o)je moc hezké mít někoho rád, snad ten nejkrásnější cit.
20.09.2005 12:10:00 | Sunny