What is love?
Anotace: no? co mi na to odpovíte?
Euforii po večerech tvoří,
nudnost fráze chmýřím boří,
zoufalost svým štěstím neuspává,
vždy dvakrát bere a jednou dává.
Vzpomínka na minulost dere se,
nemá kam,
zas Smutkův smích nocí nese se,
já to znám.
Přečteno 396x
Tipy 8
Poslední tipující: Spiggy, Castiza, Agniezka, myší královna, Aka Kiss
Komentáře (3)
Komentujících (3)