Dvakrát do jedné řeky

Dvakrát do jedné řeky

Anotace: Myslím že tohle dodatek nepotřebuje. A nebo přece jen... Prosím slyš to!

Dvakrát do jedné řeky nevstoupíš,
pravda to není nanejvýš.

Poprvé krásné ty bylo,
moc se mně to zalíbilo.

Pak naráz HROM,
jakoby spadl strom.

Kořeny k tobě přetrhány,
zbyly jenom rány.

Prvních pár dní,
přemýšlel jsem o skonání.

Poté mě slečna jedna pomohla zapomenout,
ale jen na chvíli, to nemohu opomenout.

Vzpomínky na tebe se vracely,
vlastně ani neodcházely.

Duše plná jen tebe,
přála si Tě mít vedle sebe.

Vánoce, krásný čas,
znamenaly opět sblížení pro nás.

Takés po něm toužila,
stejně jako já cestu znovu hledala.

Byl jsem s tebou,
a ty semnou.

Šťastný jako nikdy,
utíkaly týdny.

Opojený štěstěnou,
že jsem se svou vysněnou.

Poté opět hrom,
zase padá strom.

Opět jsem na dně,
život hledám marně.

Já do světa chci volávat,
že chci s tebou bývávat.

Já cokoliv bych udělal,
jen abych vedle tebe stál.
Autor peca8, 03.12.2008
Přečteno 413x
Tipy 11
Poslední tipující: lecrecia, Dedillope, Holis, Likynka, Paulín, Billy Idol, jaňa
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Mluvíš mi z duše..v takovém stavu se právě nacházím..Přeju sílu a štěstí

06.12.2008 02:40:00 | lecrecia

líbí

Bohužel to také znám a to velice dobře....je to můj momentální stav.....Hodně štěstí a pohlazení

03.12.2008 19:35:00 | Billy Idol

líbí

Tak to mi mluvíš z duše, taky jeden byl nebyl a pak zase byl a teď není a já bych hrozně chtěla aby byl, třeba už napořád, ale on si nejspíš myslí něco jinýho. je to hrozně hezky napsaný:) ST

03.12.2008 16:50:00 | jaňa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí