Anotace: Cizí světy křižují časem, občas se stane, že střetnou se s naším.... a výsledky? Pro někoho pozitivní... pro někoho negativní...
cizí světy záhadné,
občas s námi jsou.
od nás je pak bláznivé,
jejich náruč nepřijmout.
:-)
07.12.2008 21:02:00 | sandalka7
Myšlenka toulavá...cestuje daleko,
z té krásné básničky,
jsem trochu naměkko.
Děkuji za city,
které v ní jsou,
už čekám na další,
tak zatím...nashledanou..
06.12.2008 15:47:00 | sondulacek
Ber to jako bolavý výdech,
který osvobodí
rozpustí …
S novym nádechem se nech
okouzlit
uzdravit
zázrakem …
04.12.2008 10:24:00 | nrocinu Jednorožec