Špatná trefa nebo dobrá?
Anotace: Není nic jak vypadá.Pak-li že v tom nehledáš háčky.
Amor střílel s lukem,
Mé srdce minul.
Ať prý byl ještě malým klukem,
Šípem trefil a já hynul.
Láskou k tobě
Ano asi to tak bylo.
Bylo? To a asi v blbé době
Trefil sice špatně, ale ve mně něco žilo.
K tobě možná málo,
Ale amor to určil
Trochu mě to k tobě hnalo
Vždyť amor se jen učil.
/učil se správně nebo špatně,
Zatím vypadáme šťastně/
Přečteno 270x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., Douša, Holis, Mbonita, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)