:-) namísto "koho" zeptala abych se "co"... a máš pravdu, já už napočítala 5 názvů...
P.S. Už vyklízím obývák a skládám papírovou čepici = čekám malíře...
17.11.2010 20:36:00 | Čardášová.babizna
Zastavil jsem se, abych se zblízka podíval, kdo tady má tak vtipnou přezdívku. Ještě se zdržím, jestli můžu... :-))
11.12.2008 19:59:00 | Aťan