Jizvy v koberci
Ležím ti u nohou
jako tvá budoucnost
přítomně stočený
čtu z jizev koberce
dávné příběhy
hnutí mysli a nábytku
sám škrábu další
jako kocour
před přechodem
vděčný za tu možnost
Ležím ti u nohou
jako tvůj svět
přiměřeně nedokonalý
dobyvatel slané vody
dokonalých úsměvů
nejvzácnějšího ze srdcí
ve stínu lýtek
vzrušeně odpočívám
směju se a brečím
vděčný za tu možnost
Přečteno 452x
Tipy 33
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, snupicek, Holis, NikitaNikaT., G.P., Myrja, janewe, hanele m., Mbonita, Aťan, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)