Květina
Jsi jak květina
co večer sladce usíná
a s novým ránem se zas budí
a někdy hřeje, někdy studí.
Jsi ráno rosou pokrytá
a ve tvých vlasech prosvítá
ta barva jara, léta, podzimu
jak dlouho s tebou ještě spočinu
než odejdeš mi se zimou.
Já vnímám tě jak jedinou...
jen s naší láskou nesmírnou.
Přečteno 538x
Tipy 22
Poslední tipující: mkinka, strawbery, Bíša, bejbyyyy, maena, Dota Slunská, WAYWARD, labuť, Květka Š., hanele m., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)