Vyznání
Anotace: přítel je ten co odpouští a miluje i přesto, že to bolí
přítel náš je pravý
co odpouští nám naše chyby
je to blízkost
láska
steskt
je to život
je to děs, když o něj příjdeš
je to bolest,
je to slza
je to krev
rudá jako láska
ta krása v bolesti
tolik jí zažiješ
že nejsi schopný dýchat
srdce pláče,
duše bolí
kapka padá k zemi
duše se bouří
krev protíká mi mezi prsty
světlo je daleko, moc daleko
Přečteno 797x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, NikitaNikaT., Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)