Vánoční sen
Na stříbrné niti
snáší se z nebe andělé
do snů malých dětí
snících
o vánocích ...
Kdysi i k tobě přiletěl
za časů malin nezralých
pírek pár
u lůžka poztrácel
pírek pár bělostných jak sníh
teď pod polštář ti dávám
pro něžnou touhu s kterou sníš
jak šťastná se ti odevzdávám ...
Přečteno 452x
Tipy 36
Poslední tipující: Milásek, Manon.H, NikitaNikaT., Agniezka, Isobel, Triffid Kolbe, snupicek, vodnař, J.Švihovský, Myrja, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)