Anotace: ...srdíčko nepředstírá. Buď bije,..nebo ne.
Láska se nikdy nemá simulovat... někteří to ale, bohužel, dělají a nejen to... daleko horší věci... chjo, až to člověka při myšlenkách zabolí.
14.12.2008 13:01:00 | NikitaNikaT.
Měl bys vědecky pro ASIČR podchytit, kolik je v ČR simulantů, nebo hypochondrů lásky.
14.12.2008 10:51:00 | Aťan