Anotace: Pro jednou zase něco v řeči vázané. Ťukala jsem ji do mobilu na Děčínském nádraží, když jsem čekala na svého milého...
Krásná...Už se těším až si vyseji kaktusy:o) Tohle dílko mi to připomělo,dík. Už abych to udělala...
12.02.2009 15:40:00 | kikis
V té básni jsi Ty - a to se mi líbí. Má to hloubku a trochu té hořkosti, které se říká smysl, a kterou je tak důležité umět najít (myslím, že tys ji našla ;-)
16.12.2008 21:02:00 | Lisa.Ginmi
taková na lidovú notečku, smutně zpěvavá... aj dyž si to možná v plánu neměla...
14.12.2008 20:55:00 | hanele m.