miluju výstřely do tmy! koukám, že to vzniklo v dobách řádění slečny saddov ... neodvažuju se to skloňovat :D jo, to byly časy! zanechávám tip :) třeba jednoho dne překvapí (u dvanáct let staré tvorby)
26.07.2021 23:53:12 | Já Esther Ruth
teru : vis vubec co je to dadaismus?? tohle neni dadaismus ani nahodou..
01.01.2009 23:59:00 | saddova
Za poslední dny jím okurku a chleba... hmmm, takže asik nic neovyklého. :oD Abo jo?
15.12.2008 20:02:00 | NikitaNikaT.