Někdo...
Anotace: Narychlo poskladana basen pred zapoctovym testem .. ani neim jak, ale najednou to prislo, tuzka zacala psat a tohle vzniklo
Někdo myslí na tebe,
někdo má zas v hlavě jinou,
někdo jde už do nebe,
sražen lásky gilotinou.
Někomu se z lásky
srdce chvilku zastaví,
vytvoří se vrásky,
či se něco postaví.
Někdo je tvůj kamarád
a tak tě i bere.
Někdo tě má více rád,
za tebe se pere,
________________________
pozn. pod čarou
("Srdce se mu z těla dere,
když tě něco s*re.")
___
Přečteno 426x
Tipy 11
Poslední tipující: kikis, strašidýlko-střapatý, Psavec, Mbonita, STIMPRE, HonzaJ, Quigleika
Komentáře (2)
Komentujících (2)