Měsíc
Anotace: ...jen tak mimochodem...
Koukni se na nebe
a měsíc
padá...
Naše záda
lechtá tráva zjara mladá...
Tak si něco přej!
Co jsem si já přál?
Aby se vrátil
(ten měsíc)
nic víc...
A abych tě nikdy (nikdy nikdy nikdy) neztratil!
Všechno co chci už mám -
- už nejsem sám.
Už neležím sám v trávě -
- tebe, právě
tebe
vyprosil jsem si z nebe,
anděli!
Na nebi se měsíc leskne
dál
jak jsem si přál.
Přečteno 420x
Tipy 15
Poslední tipující: bez nápadu na přezdívku..., Lady Carmila, hostmen, Holis, emi-lee, Lonely.girl, klara07, Psavec, dablik007, malá čarodejnice wiggová netopýrková, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)