Anotace: Lidé hledají podnosy pod nosem
Pěkný, myslím, že se to trochu vymyká místy z veršů, ale je to originální :-)
18.12.2008 19:26:00 | Sv.Michael
místy moc hezký nápaditý a originální - ale pár míst bych dopilovala, takže jen za bodík, Mladý páne P.... :o)
ale roboti tvrděj že mám prej vlčí MHU před očima... možná mě teda nemusíš brát vážně :o)
18.12.2008 11:35:00 | hanele m.