Mrkací panenka
Jako panenka mrkací
s dlouhými řasami
ze snu se potácí,
zakryta slzami.
Jako panenka mrkací
má krásné oči,
ze snu se potácí,
slzy ji močí.
jako s panenkou mrkací
si sní hrál
teď ze snu se potácí,
lásku jí vzal.
Přečteno 462x
Tipy 3
Poslední tipující: snupicek, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)