Touha
Já touhou usínám v beznaději
a bráním se citů,co se mi dějí.
A do prázdna rukou nemohoucí
snažím se chytit srdce vroucí.
Chytit a spoutat,toť přání moje
a válečník,co utíká z boje
je jen mým stínem na duši
co mu dýka v zádech nesluší.
Rozechvělou dlaní,meč tasí k boji
a nevěří na tuhle sázku,
není to boj,jen slunce se bojí
že spálí lásku.
Nechci zůstat sám a brousit jen meče
co hlavy stínají.
Rád budu sám poslouchat v kleče
a dál milovat potají.
Přečteno 437x
Tipy 3
Poslední tipující: Lonely.girl, Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)