KRUHY V
Anotace: ...kruhy v obilí...inspirace
*
Kruhy v obilí
motají klas
v prostoru bělásek
slyší tvůj hlas
Šeptá mi do ucha
křidélky šimrá
jen slova lásky
od tebe vnímá
Jsou jenom pro mne
bez drátů spojené
srdeční krajinou
jak je to dojemné
Slzy mně neminou
Hladím ty křídla
malého tvorečka
dotknu se tykadel
kouknu mu do očka
Rychle to pochopil
zamával křidélky
potom se otočil
zmizel mi do dálky
Když jsme se setkali
láskou jsi zářila
na tvých rtech bílý pel
s otisky motýla
*
Přečteno 461x
Tipy 51
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Akrij8, a_tao, Holis, NikitaNikaT., F50.8, Squat_the_world, PetTulak, Mbonita, fab four, ...
Komentáře (17)
Komentujících (17)