Anotace: Moja prvá báseň o láske....som naozaj na tenkom lade xD
najkrajšie na týchto veršoch je to, že hoci je to báseň o láske, je elegantne nesentimentálna, bez prílišných citových fráz, bez okvetných metafor.. to ma zaujalo.. dúfam, že chápeš, ako to myslím :)
16.02.2009 20:57:00 | lennerka
Některá sklůvka jsem si jen těžko domýšlela, ale básnička krásná. Procítěná, zajímavé rýmy, možná jen trochu rytmus ujíždí x)
19.01.2009 11:19:00 | Stinking Lady
jsem ještě z generace, která uměla slovensky...i když jen hovorově, čtení mi moc nejde...ale básnička je to hezká...:-))
21.12.2008 19:18:00 | shakespeares