Proč?
Proč??
Proč nejde vrátit čas??
Proč tolik citů v nás??
Proč jiní můžou a já ne??
Proč už mrtvý nevstane??
Proč když Slunce svítí je teplo??
Proč když padá sníh je zima??
Proč ve dne je světlo??
Proč v noci tma??
Proč nemůžu Tě mít??
Proč musím o Tobě jen snít??
Proč když vidím Tě,třepou se mi kolena??
Proč bez Tebe těžko se mi usíná??
Proč láska tak bolí??
Proč nevnímám okolí??
Proč mám v hlavě jenom Tebe?
...odpovědi nenajdu...
...milovala...
..miluju..
.budu milovat?.
Přečteno 398x
Tipy 2
Poslední tipující: Quigleika
Komentáře (1)
Komentujících (1)