Moje...
Moje noc i můj den,
moje múza i můj sen.
Moje všechno i mé nic,
moje málo i mé víc.
Moje tma i moje světlo,
jsi můj chlad i moje teplo.
Moje zář a i můj stín,
moje štěstí i můj splýn.
Přečteno 367x
Tipy 5
Poslední tipující: Xindy, hezule, Veronikass, BArBArKO
Komentáře (1)
Komentujících (1)