Trošku tý lásky
Anotace: Variace na véčné téma a na Kainara
Trošku tý lásky dej mi
věrný srdce mý
věčně se tvářit skromně
vždyť to je šílený
přestaň se hrabat v tom co bylo
a jak má být
přitul se ke mně
a skončí trápení
Trošku tý něhy dej mi
lásko šílená
kdeže jsou loňské sněhy
a cesta zblácená
ty jseš to jediný
co na svůj smutek znám
teď já svou touhu
na tvých ústech vyzpívám
Přečteno 422x
Tipy 13
Poslední tipující: lucajda89, symphonicsoul, démon zatracení, Kozoroh 1, Bíša, Holis, Severka, enigman, Romana Šamanka Ladyloba, vapiti
Komentáře (2)
Komentujících (2)