Přesně o půlnoci psát
Anotace: Psáno přesně o půlnoci.
Přesně o půlnoci psát.
Zajmavý čas, kdy láme se den a
nový začíná snem.
Přesně o půlnoci psát.
Kouzelná chvíle kdy mohu myslet na tebe,
lásko má.
Zdali spinkáš,
či vzpomínáš.
Přesně o půlnoci psát.
Myslet, co zítra mohu ti dát.
Chceš mé srdce na talíři,
či vedle mě stát?
Přesně o půlnoci psát,
myslet na jedno,
mam tě rád.
Přečteno 621x
Tipy 6
Poslední tipující: Kubino 2, Dev_LATea_princess, Mbonita, Bůchví...
Komentáře (4)
Komentujících (4)