Milovat neznamená být milován
Anotace: tuhle básen bych chtěla publikovat pro jednoho kluka.který mě inspiroval ke psaní.
Když tvá ikonka zeleně bliká
Cítím jak žaludek mi ve vzduchu lítá
Cítím se nádherně a chci tvé objetí
Abys mě usměrnil než celá odletím
Miluju když vidím jak ze dveří vycházíš
jelikož jsi mi tím o trošku zase blíž
Prosím tě neříkej zě mě nemiluješ
Umřu pokud tě neucítím
Přečteno 643x
Tipy 3
Poslední tipující: Mademoiselle Drea, kikis
Komentáře (1)
Komentujících (1)