Anotace: ...bratrsko-sesterské vztahy neumí nahradit - ... lásku manželskou "o)
hmm...taková promyšlená...jemná...(možná jsemmimo...ale to pracujte s city...asi vím o čem mluvíš)
27.01.2009 21:51:00 | Lady Carmila
Poklidné vody a pak vlnobití....vody se pročistí a můžem začít znovu a nebo taky ne.:-)
06.01.2009 13:08:00 | JaniHani
Někdy stačí ještě míň vln..záleží na intenzitě a na vytrvalosti..vlastně záleží tak nějak na všem :-)
03.01.2009 12:58:00 | Chancer
Tohle je prostě svým způsobem trefné, zvláště pak anotace, na někoho mi zkrátka sedne...
02.01.2009 23:11:00 | NikitaNikaT.