Láska je jen slovo
Anotace: za pravdu dávám jim, když vkrade se svit
Láska je už jen slovo,
které pro spousty
znamenalo mnoho.
Láska byla pro ně kdysi jen cit,
za pravdu dávám jim,
když vkrade se svit.
Nechali vzíti si vše krom té naděje,
na všechno ostatní přece jen pozdě je.
Cizí dlaň tu jejich dávno už nehřeje,
není již důvodu, nikdo se nesměje.
Přečteno 642x
Tipy 10
Poslední tipující: Anye, WAYWARD, Cheerful Lady, Bíša, Mbonita, BArBArKO
Komentáře (2)
Komentujících (2)