Nekrofilní sonáta
Anotace: Má šedá láska...
Fialka je modrá,
růže je rudá,
byla si dobrá,
lepší seš tuhá!
Sedim Ti na hrobě,
v pracce mam kytku,
snim si sny o Tobě,
snad nemáš škytku.
Lásko seš ňáká pobledlá,
snad spraví to paralen,
seš chuděro celá zatuhlá,
a z úst Ti jde naftalen.
roztomilá rodinka červí,
hnízdí Ti teď v líci,
možná že ani vůbec neví,
co zkoušim to tu při měsíci.
Přečteno 411x
Tipy 4
Poslední tipující: židle, Flamy, lecrecia
Komentáře (1)
Komentujících (1)